Wat kunnen we verwachten van de zaterdagwedstrijden in de Jupiler Pro League?

Antwerp en Anderlecht trapten gisteren het Belgisch voetbalseizoen op gang. De wedstrijd eindigde in een scoreloos gelijkspel. Antwerp begon enthousiast aan de wedstrijd, maar kon voor weinig gevaar zorgen. Anderlecht nam in de tweede helft de controle over, maar kon niet tot scoren komen.

Vanavond staan er 4 wedstrijden op het programma. Om 18:00 speelt Club Brugge op het veld van Lokeren. De wedstrijden tussen Lokeren en Club Brugge eindigen vaak met weinig doelpunten. Van de laatste 6 onderlinge duels werd er 5 keer minder dan 3 doelpunten gescoord. Daarom vinden wij “onder 2,5 doelpunten”de ideale gok met een Circus-notering van 1.96.

Genk trapt thuis het seizoen op gang tegen Waasland-Beveren. Wij verwachten veel van Genk dit seizoen. Genk heeft veel ambities en er zijn geen sterkhouders vertrokken. Met Waasland-Beveren kennen de Limburgers de laatste jaren weinig problemen. Het verloor al 9 wedstrijden op rij niet meer van de Waaslanders. Wij verwachten dat Genk een klasse te sterk zal zijn voor Waasland-Beveren vanavond, daarom vinden wij “Genk wint met 0-1 HC”de ideale gok met een Circus-notering van 2.

Vanavond staan ook Eupen – Zulte Waregem & Charleroi – Kortrijk op het programma. Zulte Waregem scoorde in de laatste drie uitwedstrijden tegen Eupen minsten 2 goals, daarom vinden wij “ploeg 2 over 1,5 doelpunten” de ideale gok voor deze wedstrijd met een Circus-notering van 2.16.

Voor de wedstrijd tussen Charleroi en Kortrijk verwachten we een afwachtende wedstrijd. Charleroi verloor vorig seizoen slechts 2 van de 15 duels op Mambourg. Charleroi slikte in 4 van zijn laatste 7 wedstrijden geen tegengoal. Daarnaast eindigde 7 van de laatste 9 onderlinge duels op Mambourg in minder dan 2,5 doelpunten. Daarom kiezen wij voor “onder 2,5 doelpunten” als ideale gok op deze wedstrijd. De notering van deze weddenschap is 1.87.

Haast je dus snel naar de site van Circus en plaats een weddenschap op de eerste speeldag in de Jupiler Pro League. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Circus erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Circus.be !

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link