AA Gent-flop scoorde reeds 32 goals in Jupiler League: "Champions League? Je weet nooit!"

AA Gent-flop scoorde reeds 32 goals in Jupiler League: "Champions League? Je weet nooit!"

Ken je Tom Boere nog? De Nederlandse spits gold als een groot talent toen hij op 19-jarige leeftijd de stap maakte van het reserveteam van Ajax naar AA Gent. Boere kon die reputatie helaas nooit waarmaken in het shirt van Gent en verhuisde (via een matige uitleenbeurt aan Hoogstraten VV) terug naar Nederland. 

Dit seizoen bij Top Oss scheert Boere wél hoge toppen. In 33 duels scoorde hij maar liefst 32 keer en gaf hij ook 4 assists. Hiermee mag hij stilaan hopen op een mooie transfer. 

In gesprek met de NOS laat de spits van FC Oss weten dat de eerste Eredivisie-club zich inmiddels voor hem gemeld heeft. Om welke ploeg het gaat, wil hij niet zeggen. Een transfer naar de Eredivisie is dus een optie. Boere durft ook over de landsgrenzen heen te kijken. "Vroeger droomde ik van de Champions League. Dat zit er niet meer in, denk ik. Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan. Duitsland, Engeland en Spanje. Dat zijn de landen waar veel voetballers van dromen."