Alderweireld: "Eerst nog even alles uit mijn carrière halen en dan terug naar Antwerpen"

Toby Alderweireld (31) en Shani Van Mieghem (27) kennen elkaar bijna 9 jaar. De twee leerden elkaar in Antwerpen kennen en ze zijn van plan om naar hun thuisstad terug te keren. Alderweireld is niet meer van de allerjongste, dus die moment komt steeds dichterbij.

"We kijken er naar uit om ooit terug te keren naar België, maar eerst wil ik nog even alles uit mijn carrière halen", vertelt de verdediger in NINA. "Maar het wordt fantastisch. We zullen nooit in een zwart gat vallen. Ik zal een andere job doen, één die me toelaat om tijd te hebben voor famlilie en vrienden. Shani is 8 jaar van huis, ik 17 jaar. We hebben veel in te halen en gaan hier genieten van kleine dingen zoals op zondagochtend naar de bakker gaan."

Antwerpen

"Begin volgend jaar beginnen ze aan onze bouw", gaat Shani verder. "We hebben grond gekocht aan de 'juiste' kant van de Schelde. Toby en ik praten veel over het leven na zijn voetbalcarrière. We gaan vooral genieten van kleine, simpele dingen. Een lekkere Belgische boterham met préparé. Ik stel het nu eenvoudig voor, maar meer moet dat voor ons niet zijn."