Hoe dan?! Gewezen Belgisch JPL-toptalent kan last minute naar WK... met tegenstander van Rode Duivels

We hoeven jullie niet meer te vertellen dat zondag 20 november het WK voetbal van start gaat. Na een iets wat aarzelende start lijken de meeste mensen nu toch in de WK-stemming te komen nu de Rode Duivels volop aan hun voorbereiding zijn begonnen. Voor Anass Zaroury belooft het nog een spannende week te worden. De 22-jarige belofte-international kan alsnog naar het WK, maar niet met België. Hoe dan? 

Anass Zaroury WK Qatar

Anass Zaroury was in het verleden actief bij onder meer Lommel en Charleroi. Hij is geboren in België, maar heeft ook Marokkaanse roots. Afgelopen zomer verliet hij zijn vaderland en volgde hij Vincent Kompany naar Burnley. Daar speelt hij momenteel de pannen van het dak en dat is ook de bondscoach van Marokko niet ontgaan. Ook al ligt de Marokkaanse selectie al vast, toch kan Zaroury nog opgeropen worden.

Amine Harrit Marseille

Marokkaans international Amine Harit blesseerde zich afgelopen zondag namelijk aan de knie en is out voor het WK. De regels van de FIFA laten toe dat er dan last minute nog een vervanger mag gezocht worden. En dat kan Zaroury wel eens worden. De 22-jarige Belg doorliep echter de nationale jeugdreeksen van België en speelde nog geen minuut voor Marokko. Maar de kans dat hij het WK met Marokko zal laten schieten, lijkt ons klein... 

Zie hier waarom de blessure van Harit een grote aderlating is voor Marokko...

Ook interessant