Kleine Duivels doen wat Grote Duivels niet kunnen: winnen ! Engels scoort winning-goal

De nationale U21 wonnen vrijdag met 2-3 van Malta. Ze gaven een 0-2-voorsprong uit handen in de tweede helft, maar in blessuretijd werd het nog 2-3 door een doelpunt van Club Brugge-verdediger Bjorn Engels. Eerder hadden Tielemans en Bogonda al gescoord voor België. Het werd een thriller van formaat in Malta, want Degabriele scoorde een kwartier voor affluiten de aansluitingstreffer en zes minuten voor tijd zorgde Michael Heylen met een owngoal nog voor de 2-2. Het was dus uiteindelijk Engels die de jonge Rode Duivels verloste. Bekijk hieronder zijn doelpunt.

In de stand heeft België vijf punten minder dan leider Tsjechië, maar het heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld. De inzet voor de beloften is het EK volgend jaar.