Niet normaal: 17 spelers verlaten KV Oostende, slechts 13 namen blijven over

Het gaat niet goed met KV Oostende. De overnamedeal verloopt moeilijk en de vraag is nog maar of ze zich kunnen behoeden van faillissement. Nog een probleem: heel wat spelers zijn einde contract en kunnen de club gratis verlaten.

Zo zouden al zeker 10 spelers de club transfervrij verlaten: onder meer Jonckheere, Vargas, Neto, Akpala, Dutoit en Milovic. Verder zijn er ook huurlingen die de club zullen verlaten, denk maar aan Palaversa, Faes, Verstraete en Sylla. Voorzitter Dierckens geeft prioriteit aan de overnamdeal en is (nog) niet bezig met het verlengen van contracten of het aantrekken van nieuwe spelers.

Inclusief huurlingen zou KVO maar liefst 17 spelers kwijtspelen deze zomer. Blijven over van de titularissen: Ondoa, Skulason, Ndenbe, Bataille, Capon, Vandendriessche, Marquet, Boonen, D'Haese, Hjulsager, Sakala en Guri. Zo'n 13 spelers dus, net genoeg om een elftal mee te bouwen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Volg ons nu ook op Instagram:

Volg ons nu ook op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Kan jij het logo van Club Brugge vervolledigen? Daag je vrienden uit als het jou lukt! ⚽️🏆 ##voetbal##clubbrugge##vrienden##challenge

♬ Seven Nation Army - Champs United
Ook interessant