Voetbalflitsen België zoekt freelancers om haar redactie te versterken, mooie verloning!

Dit is de kans van je leven! De redactie van Voetbalflitsen België zoekt nieuwe freelancers om haar bezetting te versterken. Onze website is de laatste jaren echt 'hot' geworden in België en bereikt maandelijks zo'n 250.000 unieke bezoekers. We zetten eveneens erg hard in op sociale media. Het bereik op onze social media-kanalen overschrijdt de kaap van 1 miljoen.

Als redacteur zorg jij ervoor dat er elk uur een artikel op de site terechtkomt, visuals plaatst op onze social media-kanalen en creatief omgaat me de vele content die je online ziet passeren. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een uitstekende groepsgeest en dezelfde interesse(s). Voor meer informatie, contacteer maarten@sociossports.be. Er hangt een mooie verloning aan vast.

Vereisten

1. Passie voor het Belgisch voetbal

Voetbalflitsen België focust zich voornamelijk op de Jupiler Pro League en de Rode Duivels. Interesse in het Belgisch voetbal is dus heel belangrijk voor ons. Uiteraard moet je onpartijdig blijven als redacteur.

2. Flexibel

Onze redacteurs worden voornamelijk 's avonds en in het weekend ingezet, want dan worden de wedstrijden afgewerkt. Indien dit voor jou geen problemen vormt, dan mag je ons zeker contacteren!

3. Goede schrijfvaardigheid

Hed is nied de betoeling dad je fouden schrijfd. We zoeken iemand die sterk is met zijn woordenschat en die geen grammaticale fouten maakt. 

Wat moet ik doen?

Gewoon een mailtje sturen naar maarten@sociossports.be. Daar krijg je de nodige informatie en vertellen we je wat de next step is. Tot dan en alvast veel succes!