RSCA-fans moeten dringend iets kwijt over Amuzu na invalbeurt en wereldgoal tegen Mechelen!

Anderlecht wist zaterdagavond in eigen huis met 3-1 te winnen van KV Mechelen. De wedstrijd stond volledig in het teken van de 80-jarige Paul Van Himst. Voorafgaand werd er een spectaculair eerbetoon gegeven aan de RSCA-legende en de spelers droegen speciale shirts voor 'Le Pelé blanc'. Dit gaf Francis Amuzu ongetwijfeld superkrachten, want in de blessuretijd scoorde hij een wereldgoal vanop meer dan 40 meter. De RSCA-fans werden - begrijpelijk - helemaal gek:

Amuzu vs KV Mechelen

Anderlecht kwam na een kwartier via Stroeykens op voorsprong. Aan de rust werd Theo Leoni aangeduid als uitblinker. Rond het uur maakte Dolberg er 2-0 van en leken de drie punten binnen. Een kwartier voor het einde scoorde Storm de aansluitingstreffer voor de Mechelaars en werd het toch spannend. Amuzu zorgde voor de verlossing en de kers op de verjaardagstaart van Paul Van Himst.