Door deze nieuwe aanpassingen moet FIFA 22 Ultimate Team nog leuker worden!

Op 1 oktober is het zover. Dan is FIFA 22 voor iedereen beschikbaar en we kunnen niet wachten. Ook wij zijn nieuwsgierig voor FIFA 22 en dus hebben wij een lijstje opgesteld waarom FIFA 22 Ultimate Team, één van de bekendste speltypen, nog leuker zal worden.

Waarom FIFA 22 Ultimate Team nog leuker zal worden

Ten eerste krijgt Division Rivals een nieuw laddersysteem. Division Rivals is één van de belangrijkste modi binnenin Ultimate Team en daar wil EA Sports dus het beste van het beste uit halen. In FIFA 21 werd er altijd gezegd dat je te veel wedstrijden zou moeten spelen om goede beloningen te krijgen. Door het gloednieuwe laddersysteem wil EA Sports hier verandering in brengen.

Kwalificatiesysteem Fut Champions

Ten tweede is er een nieuwe kwalificatiesysteem voor de Weekend League of ook wel Fut Champions genoemd. Zoals bij de eerste edities moet je weer een bekertoernooi winnen om je te kwalificeren. Als je dit bekertoernooi wint zal je ook al een beloning krijgen zoals een speler, een pakketje of enkele munten.

FUT Heroes

Ook is er de introducering van de befaamde FUT 22 Heroes. Dit zijn spelers die net niet goed genoeg zijn voor een Icon-kaartje. Enkele van deze FUT 22 Heroes zijn bijvoorbeeld Tim Cahill, Diego Milito en Mario Gomez. Of er nog Belgen toegevoegd zullen worden valt nog af te wachten. De grootste kanshebbers zijn Vincent Kompany en Daniel Van Buyten. 

Stadion aanpassen en 20 matchen in FUT Champions

Het zal in FIFA 22 Ultimate Team mogelijk zijn om je eigen stadion volledig aan te passen. Zo kan je de zitjes van je stadion veranderen en nog veel meer. Bij FIFA 22 werd er veel commentaar gegeven op het aantal matchen die je moest spelen tijdens Fut Champions. Deze waren namelijk 30 matchen. Nu heeft EA Sports dit aantal ingekort tot 20 matchen. Dit is een verademing voor de fans.

Aanpassing co-op modus

Ten laatste kan je teams samenstellen met je vrienden. Sinds FIFA 21 kan je via de co-op-modus samen spelen met je vrienden. Je moest spelen met het team van je vriend of het team van jou. Hier zijn aanpassingen in gekomen. Vanaf deze editie kan je samen met je vriend een team samenstellen.

Nieuwste aanpassingen voor FIFA 22 Ultimate Team

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link