Nederlandse columnist verwacht OPNIEUW weinig van Rode Duivels: "Blij zijn met 2de ronde!"

Valentijn Driessen is een Nederlands sportjournalist, - verslaggever en commentator. Zo is hij sinds 2017 werkzaam voor De Telegraaf, een Nederlandse krant. Verder schoof Driessen al geregeld aan tafel bij Veronica Inside en voordien Voetbal Inside op RTL 7. De man staat ervoor gekend regelmatig pittig uit de hoek te komen met enkele scherpe quotes. Dat is nu niet anders. Opvallend: ook Marc Van Ranst gaf al zijn mening over het WK in Qatar, zij het dan om de regenboogband.

Valentijn Driessen over Rode Duivels in Qatar

Valentijn Driessen was namelijk te gast bij Sjotcast WK, een podcast van Het Nieuwsblad omtrent het Wereldkampioenschap Voetbal in Qatar. De Nederlander verwacht erg weinig van de Rode Duivels op dit groot toernooi. "Ik verwacht op dit WK weinig of niets van dit oude elftal. Ik denk dat ze blij zullen mogen zijn als ze de tweede ronde halen en daarna mogen ze terug naar Brussel", aldus Driessen. De Rode Duivels zullen het in een eventuele volgende ronde normaal opnemen tegen Duitsland of Spanje.

VALENTIJN driessen rode duivels

Valentijn Driessen in 2018

Opvallend: het is niet de eerste keer dat de man weinig verwacht van de Belgen. In 2018, toen onze nationale ploeg nochtans derde werd en het best voetballende land was, had Driessen het op voorhand helemaal verkeerd. “Denken de Belgen aan halve of finale? Dan denken de Belgen helemaal verkeerd, of ze hebben weinig verstand van voetbal. De tweede ronde, dan zal het wel over zijn". Dat werd achteraf een pijnlijke voorspelling van de Nederlandse columnist. Laat ons hopen dat hij er deze keer ook flink naast zit.

valentijn driessen rode duivels 2018

Gelukkig voor de Belgen zit Valentijn Driessen er geregeld flink naast. Zo werd er zelfs een compilatie gemaakt met zijn grootste blunders. Straks ook omtrent de Rode Duivels op het WK? Laat het ons hopen!

Geef hier jouw mening over de opstelling in België-Canada:

Doe met onze quiz omtrent de openingsmatch van de Belgen op het WK in Qatar:

Ook interessant