Een overzicht: 8 spelers die een lagere rating moeten krijgen op FIFA 18

Naast absolute smaakmakers waren er vorig seizoen jammer genoeg ook enkele spelers die teleurstelden. We maakten voor jullie een lijstje van de spelers die een lagere rating verdienen op FIFA 18 op basis van hun prestatie van het afgelopen seizoen.

1. Paul Pogba
De Franse middenvelder is de duurste speler ooit en moest de grote sterspeler worden van Manchester United. Zijn seizoen was zeker niet slecht, maar we hadden er toch net wat meer van verwacht.

2. Claudio Bravo
De Chileense keeper moest de opvolger worden van Joe Hart en kwam met grote adelbrieven over van Barcelona, maar viel toch wat tegen met enkele flaters als dieptepunt.

3. Hatem Ben Arfa
De creatieve flankspeler kwam vorig seizoen over van Nice, maar kreeg niet veel kans bij de Franse grootmacht en moet dat ook bekopen met een verlaagde rating op FIFA 18.

4. Daniel Sturridge
Sturridge kende in het verleden veel blessureleed en haalde sinds 2014 niet meer echt zijn oude niveau. Dit seizoen kreeg hij wat meer speelkansen, maar kon pas 3 keer scoren voor Liverpool.

5. Per Mertesacker
De Duitser heeft tegenwoordig meer tegen- dan voorstanders door zijn leeftijd en lijkt rijp voor een stap terug. Dit seizoen kwam hij zo goed als niet aan de bak en daarom lijkt het niet meer dan logisch dat hij op FIFA 18 een ferme terugval kent.

6. Pepe
De Portugese verdediger verlaat Real Madrid naar zo'n 10 jaar en dat lijkt niet vroeg genoeg. De 34-jarige Pepe moet het volgend seizoen dan maar gaan bewijzen voor Besiktas en hopelijk krijgt hij daar meer speelmogelijkheden dan afgelopen seizoen.

7. Mesut Özil
Na een topjaar bij Arsenal in het seizoen 2015-2016, viel de Duitse middenvelder de laatste maanden wat tegen. Hoewel hij nog steeds tot de tot van Europa behoort op zijn positie, moet hij misschien toch wat niveau prijsgeven ten opzichte van zijn gloriejaren.

8. John Terry
De 36-jarige Engelsman was aan zijn laatste seizoen bezig voor Chelsea en tekende gisteren nog een contract bij Aston Villa. De verdediger was gewoon niet goed genoeg meer voor de Engelse topclub en moest een stapje terugnemen, zo ook op FIFA 18.