Zéér opvallend: Noren hebben DUIDELIJKE boodschap over Vetlesen na vertrek naar Club Brugge

Het belooft alweer een zeer interessante zomer te worden voor de fans van Club Brugge. Na een uiterst frustrerend en teleurstellend seizoen lijkt er de komende maanden heel wat te gaan veranderen in Brugge. Het ziet er naar uit dat we sterkhouders als Noa Lang zien vertrekken, maar ook aan inkomende zijde staat er heel wat op til. Eerder werden Michal Skoras, Igor Thiago en Victor Barbera al voorgesteld, maandagmiddag volgde de vierde: Hugo Vetlesen.

Hugo Vetlesen officieel naar Club Brugge

Hugo Vetlesen is een 23-jarige aanvallende middenvelder die met aardig wat adelbrieven naar Brugge afzakt. In 2022 werd hij verkozen tot speler van het seizoen, nadat hij in 53 matchen maar liefst twintig keer had gescoord en ook twaalf assists afleverde. Vetlesen tekende een contract tot 2027. De reacties van de Noorse fans spreken alvast boekdelen: ze zien hem écht niet graag vertrekken en waardeerden zijn tomeloze inzet. Vetlesen heeft alles om een publiekslieveling te worden bij blauw-zwart.

Hugo Vetlesen Bodø/Glimt Club Brugge

Het was al even duidelijk dat Club Brugge van Vetlesen een toptarget had gemaakt. De fans van blauw-zwart wilden hem al lang in de rangen, nadat ze hem enkele weken geleden een heerlijke goal zagen scoren. Bij deze krijgen ze wat ze vroegen!

Bekijk hieronder de goal:

Op Twitter is Vetlesen alvast al populair:

"Wat een klasse heeft Vetlesen, alstublieft!"

"Vetlesen... wow! Ik wou niet meer praten over zijn vertrek naar België, maar goed..."

"Nog een Noors juweeltje in de beste generatie in jaren. Vetlesen is anders!"