Het scheelde 14 seconden of Wilfred Ndidi had een nieuwe straffe ploegmaat

Het scheelde 14 seconden of Wilfred Ndidi had een nieuwe straffe ploegmaat

Even leek Leicester City met Adrien Silva de ideale opvolger te hebben van de naar Chelsea vertrokken Danny Drinkwater. The Foxes haalden Adrien Silva op bij Sporting Portugal, maar kan de transfer vergeten. De benodigde papieren werden namelijk veertien seconden na de deadline ingeleverd. Het verzoek aan de FIFA of Silva alsnog speelgerechtigd kon worden is afgewezen. Omdat de transfer verder voltooid is, moet de club hem wel salaris betalen.

''Bekijken mogelijkheden om een oplossing te vinden''
Als de FIFA zich aan de gemaakte afspraken houdt, kan hij pas per 1 januari 2018 in actie komen voor zijn nieuwe club. Voor Leicester een fikse streep door de rekening, omdat de 28-jarige Portugese middenvelder gehaald werd als opvolger van de naar Chelsea vertrokken Danny Drinkwater.

De 24-jarige Silva kwam voor 24 miljoen euro over van Sporting Portugal. Leicester bekijkt of het in beroep kan gaan tegen de uitspraak van de FIFA. "We werken er samen met Adrien en Sporting aam om sommige problemen in betrekking tot de spelersregistratie op te lossen. En bekijken ook alle mogelijkheden om een oplossing te vinden."

​Bekijk hieronder een aantal mooie acties van Silva: