Voorspelling: Voetbalflitsen denkt dat de JPL-ranking er zo zal uitzien in april

Komend weekend wordt de Jupiler Pro League op gang getrapt. Een nieuw seizoen met Royale Union Saint-Gilloise en RFC Seraing als promovendi, terwijl Waasland-Beveren en Moeskroen er niet langer bij zijn. Zij zijn vorig seizoen gedegradeeerd.

Het is voorlopig nog moeilijk in te schatten wie de revelaties en wie de teleurstellingen van het komende seizoen zullen worden. Welke topclub laat het afweten? Is er een kleinere club die kan verrassen? Het zijn maar enkele vraagstukken die nog moeten opgelost worden. Voetbalflitsen deed alvast een voorspelling: zo denken wij dat de Jupiler Pro League zal eindigen na de reguliere competitie.

We zien Club Brugge en KRC Genk als de twee grote titelkandidaten, met Antwerp, Anderlecht en Gent als titeluitdagers. Onderaan verwachten we dat Seraing en STVV het erg moeilijk zullen krijgen. KV Mechelen zien we dan weer als sterkste subtopper. Zij waren op het eind van het vorige seizoen één van de beste ploegen in de Jupiler Pro League en we verwachten dat zij die streep gewoon doortrekken.

Voetbalflitsen voorspelling Jupiler Pro League 2021/2022

voetbalflitsen voorspelling jpl