Michel Preud'homme is kwaad op de fans van Standard: "Plots 5 CL-titels pakken gaat niet gebeuren hoor"

Michel Preud'homme is kwaad op de fans van Standard: "Plots 5 CL-titels pakken gaat niet gebeuren hoor"

Michel Preud'homme was niet te spreken over het gedrag van de supporters na de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Die werd pas in de slotfase van de wedstrijd gewonnen. Toen weerklonk er wat gefluit in de tribunes, tot onvrede van Preud'homme.

"Als men 10-0 verwacht, dan moet men misschien een andere wedstrijd bekijken", vertelde de coach achteraf. "Ik ben wel een beetje boos op het publiek. Het gebrek aan efficiëntie enerveerde me ook, maar je moet ook andere aspecten zien. We speelden tegen een ploeg die er alles aan doet om ons het spelen te verhinderen en ons te pakken op de counter."

"Men moet toch zien wat we gepresteerd hebben? We staan tweede, we spelen Europees, we vechten op alle fronten. Dan begrijp ik het gefluit niet. Als we in staat zijn om het voetbal van in de eerste helft op de mat te leggen, dan verdienen we dat niet. Als men nu verwacht dat we met 0-4 winnen op Guimaraes en met 10-0 tegen Cercle, dan moet men misschien een andere wedstrijd bekijken. We zijn goed bezig, maar ik verwacht niet dat Standard nu plots 5 Champions League-titels zal winnen hé."