Heeft Marc Coucke spijt van de overname van Anderlecht?

Heeft Marc Coucke spijt van de overname van Anderlecht? Het is vraag die hem, gezien de huidige situatie, al meerdere moet gesteld zijn. Zijn antwoord is echter heel erg duidelijk: “Nee”

Livestream Club Brugge-Antwerp

“Ik heb absoluut geen spijt”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.” Je komt uiteraard dingen tegen die je niet verwacht, maar ik denk dat we daar op de juiste manier mee omgaan. Natuurlijk heb ik wel slapeloze nachten. Een rustige dag is hier zeldzaam. Maar ik heb ook het geluk dat ik zoveel energie heb meegekregen.”

“Van de persoonlijke kritiek ben ik wel geschrokken”, gaat hij verder. Ik wist niet dat dat zo bestond. Ik was De Tijd en Trends gewoon van bij Omega Pharma. Dat waren nooit verwijten, terwijl dat in de sportwereld wel gebeurd.”

“Ik heb geleerd te leven met kritiek. Je hebt mensen die zeggen dat ze kritiek niet lezen. Ik lees wél de kritiek en verplicht mezelf om altijd de vraag te stellen of er iets van waarheid inzit, zelfs als iemand op sociale media me uitscheldt. Soms leer ik eruit. Waarom doet zo iemand dat? Zit er misschien iets van waarheid in? Als ik het op die manier bekijk, gaat dat wel. Maar de wereld is harder geworden.”