EINDELIJK! Club Brugge krijgt enorm goed nieuws te horen omtrent nieuw stadion

Club Brugge zal hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst kunnen spelen in hun nieuw stadion. Er kwamen enorm veel klachten tegen de opbouw van een nieuw stadion, maar nu krijgt Club Brugge dan toch groen licht. Minister Demir staat op het punt om de omgevingsvergunning toe te kennen.

Nieuw stadion Club Brugge

Club Brugge zou willen starten met de bouwplannen vanaf 2022. Minister Demir vertelde onder andere dat blauw-zwart geen commerciële, niet-voetbalgerelateerde activiteiten mag organiseren op de site. De Club Brugge-fans mogen echter nog niet te vroeg juichen, want belanghebbende partijen kunnen in de komende weken nog in beroep gaan bij de Raad van Vergunningsbetwistingen.

Nieuw stadion Cercle Brugge

Tijdens het openbaar onderzoek waren er enorm veel klachten over de bouw van het nieuw stadion, waaronder Cercle Brugge omdat ze met de stad Brugge een overeenkomst hebben om tot 2023 te spelen in het Jan Breydelstadion. Ook voor Cercle Brugge-fans hebben we goed nieuws, want de stad Brugge probeert langs de Blankenbergsesteenweg een nieuwe thuishaven te vinden. 

Ook interessant