Kristof Calvo komt met zéér opvallend voorstel: "Dit zou Club Brugge moeten doen"

Club Brugge en Anderlecht kruisten zondagmiddag nog eens de degens in de 'hate game'. En die benaming deed zijn naam helaas alle eer aan... Na de wedstrijd werd er amper gebabbeld over het 2-2 gelijkspel, maar wel over de uitlatingen van Anderlecht-coach Vincent Kompany in zijn interview na de match. Hij gaf aan dat zijn spelers en staf tijdens de wedstrijd racistisch werden bejegend door een deel van het Brugse publiek. Daar kwam heel wat reactie op, ook vanuit het politieke landschap.

Groen-politicus Kristof Calvo komt zelfs met een zeer opvallend voorstel. "Eigenlijk zou Club Brugge Vincent Kompany moeten vragen om de aftrap te geven bij de volgende wedstrijd. Als duidelijk signaal. Kompany is een voortrekker van het Belgische voetbal, een inspiratiebron voor jongeren, een icoon. Zo iemand verdient staande ovatie, geen lelijkheid.", stond er te lezen op Twitter.

Kristof Calvo

Kristof Calvo komt met zéér opvallend voorstel: "Dit zou Club Brugge moeten doen"  Lees meer: https://voetbalflitsen.be/nieuws/thxe8p/kristof-calvo-komt-met-zeer-opvallend-voorstel-dit-zou-club-brugge-moeten-doen

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link