Club Brugge-fans komen met opvallend statement over Hoefkens na 13/15 én winst tegen Anderlecht

Zondagavond speelde Standard de topper tegen Anderlecht. Het leek even een makkelijke overwinning te worden voor Anderlecht toen ze op een moment 0-3 voorkwamen. Die werd uiteindelijk wel afgekeurd wegens hands en dus gingen we de rust in met een 0-2 voorsprong voor Anderlecht. De tweede helft was magisch, voor Standard dan toch. Op tien minuten gingen ze op en over Anderlecht, met een 3-2 eindstand als gevolg. De Club Brugge-fans hadden na afloop heel wat te zeggen over de prestatie van hun ex-coach Carl Hoefkens.

Club-fans over Hoefkens

13/15 voor Hoefkens met Standard na de overwinning thuis tegen Anderlecht. Dankzij deze mooie cijfers staat Hoefkens & co op een gedeelde zevende plek met ... Club Brugge. De fans van blauw-zwart hadden heel wat te zeggen over hun ex-trainer. Missen ze hem al een beetje? De RSCA-fans waren dan weer niet te spreken over hun coach, Brian Riemer.