FIFA 20: vijf zaken die moeten veranderd worden op de carrièremodus

Er zijn al heel wat hatelijke puntjes opgemerkt aan FIFA 19. Er wordt al volop gespeculeerd over wat moet veranderen op de volgende editie. Een overzicht van vijf zaken die moeten veranderen op de carrièremodus:

1. Spelers uitlenen nadat je ze gekocht hebt

Je kunt spelers niet meteen uitlenen nadat je ze hebt binnengehaald. Niet echt realistisch, toch? Denk maar aan een jong talent die je eerst nog even ervaring wil laten opdoen bij een andere club.

2. Persconferenties

We willen allemaal een persconferentie kunnen geven die strookt met de werkelijkheid of levendig is. Op FIFA 19 heb je niet echt veel verschillende keuzes om te antwoorden op bepaalde vragen. Nu heb je niet echt het gevoel dat de persconferentie een effect heeft op het spel van de ploeg of de tegenstander.

3. Onrealistisch programma

De spelers klagen al langer over dit fenomeen. Het programma is gewoon onrealistisch. Zo kan het gebeuren dat je vier wedstrijden moet spelen in één week. Dat moeten ze toch dringend aanpakken, niet?T

4. Nieuwe gezichten

Wie een carrière wil starten in Spanje, wacht best nog even. De nieuwe gezichten in La Liga worden namelijk pas geüpdatet in november. We willen toch allemaal spelen met de nieuwste graphics?

5. Manager voorkeuren

De opties om een trainer een bepaalde uitstraling te geven, zijn zowat hetzelfde gebleven als op FIFA 18. Je kunt kiezen tussen verschillende avatars, terwijl we ze allemaal een eigen uiterlijk willen geven en alles manueel willen kunnen aanpassen.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!