KV Mechelen gaat League of Legends spelen en zoekt professionele e-gamers

KV Mechelen gaat zich op de e-gamersmarkt storten. Zo willen ze graag een e-ploeg creëren om mee te spelen met een officiële League of Legends competitie in België en Nederland. Mechelen is dus op zoek naar gamers met een hart voor Malinwa.

“We zijn zeer blij om te horen dat er een officiële League of Legends competitie komt in België”, klinkt het bij KV Mechelen. “Bij de oprichting van ons Gaming Department hebben we meteen duidelijk gemaakt dat we geïnteresseerd zijn om als merk ook in andere games aanwezig te zijn. Dat maakt onze gamingstrategie nu net zo uniek. Een mogelijke deelname aan deze LOL-competitie is dus een ‘no-brainer’, maar daar hebben we natuurlijk wel een team voor nodig…”

Wie kan zich kandidaat stellen? "Een voltallig LOL-team dat zich wenst aan te sluiten bij KV Mechelen. Individuele spelers mogen zich ook kandidaat stellen. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn en de vereisten van de Belgian League moeten ook beantwoord zijn, namelijk een minimale LOL rank van Diamond 4, je moet de Nederlandse taal machtig zijn en affiniteit met voetbal én in het bijzonder met KV Mechelen hebben."