Remco Evenepoel nog steeds grote fan van Anderlecht: "Liever Genk dan Brugge kampioen"

Remco Evenepoel is momenteel furore aan het maken als wielrenner. Op zijn 19de is hij al prof. Héél opvallend aangezien hij nog maar zo'n twee à drie jaar echt koerst. Ervoor was hij voetballer bij RSC Anderlecht. En wat voor één: hij was er kapitein van zijn ploeg en leek een mooie toekomst voor zich te hebben. Maar nu heeft hij dus voor het wielrennen gekozen. Al volgt hij het voetbal nog steeds op de voet.

In Het Nieuwsblad heeft hij het over Club-Anderlecht en de titelstrijd tussen Club Brugge en KRC Genk. “Ik ga niet kijken naar deze match, want op hetzelfde moment is het Luik-Bastenaken-Luik. Tussendoor zal ik wel regelmatig de stand van de topper checken. Als geboren Brusselaar blijf ik Anderlecht-fan, hè.”, aldus Evenepoel.

"Het doet pijn om te zien hoe moeilijk Anderlecht het heeft. In Brugge zou het zelfs logisch zijn als ze een pandoering krijgen, want mentaal zitten ze diep. Maar toch hoop ik op een verrassing. Wie kampioen wordt? Dan toch liever Genk dan Club Brugge. Brugge blijft dé rivaal, hè.”, klinkt het.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!