Club-supporters zijn woedend op Cercle-fans die 'hun' veld bestormen: "Degoutant, bende profiteurs"

Cercle Brugge kroonde zich gisteren tot kampioen in de Proximus League en zien we dus volgend seizoen terug op het hoogste niveau aan het werk. Groen-Zwart stond lange tijd 2-0 voor, maar kreeg zo'n vijf minuten voor tijd het deksel op de neus met een doelpunt van Van Hyfte. Een penalty in de 88ste minuut zorgde voor de 3-1 en enorme ontlading op de tribunes. De supporters van Cercle Brugge konden hun geluk niet op en bestormden massaal het veld. Opvallend: het was Club Brugge die de (nieuwe) grasmat op het Jan Breydel aanlegde. De supporters van Blauw-Zwart waren dan ook woedend na de wedstrijd: