STRAF! Omstreden Anderlechtspeler staat morgen aan de aftrap bij WK-finalist in topwedstrijd

Er is al heel wat te doen geweest om het transferbeleid van Anderlecht. Eén van die fel bekritiseerde transfers van Luc Devroe is Antonio Milic, de laatste wedstrijden spelend op de linksachter. Doet hij dat straks ook voor niemand minder dan Kroatië, finalist op het WK? De kans is bijzonder groot.

Kroatië speelt donderdagavond een levensbelangrijke match tegen de Spanjaarden, geen makkelijke klus. Al zeker niet omdat de wedstrijd MOET gewonnen worden, want de Kroaten haalden maar 1 op 6 in hun twee voorgaande confrontaties. Daarenboven kampt Kroatië ook nog eens met een blessuregolf op de linksachter, waardoor Antonio Milic plotseling op het toneel verschijnt.

Pivaric (Kiev), Strinic (Milan), Sosa (Stuttgart), Leovac (Dinamo) en Barisic (Rangers) liggen allemaal in de lappenmand en dus is de kans groot dat Milic aan de aftrap komt, gezien hij de enige in de selectie is die daar al heeft gespeeld. Ook voor Milic zal dat een grote verrassing zijn, want zijn vorm scheerde dit seizoen absoluut nog geen hoge toppen.