VERRASSEND: Dit hebben ploegmaats en coach over Simon Mignolet te zeggen

VERRASSEND: Dit hebben ploegmaats en coach over Simon Mignolet te zeggen

Rode Duivel Simon Mignolet wil terug speelkansen krijgen en daarvoor zal hij Liverpool moeten verlaten. Niet dat hij zich niet goed voelt bij de Reds, maar hij beseft dat hij er amper nog aan spelen zal toekomen met een wereldkeeper als Alisson Becker naast zich. Zijn ploegmaats en coach zullen hem wél proberen ompraten…

Niemand die een kwaad woord spreek over Mignolet. Hij mag dan wel tweede doelman zijn, maar die rol neemt hij bloedserieus. Hij is de grootste cheerleader van zijn ploegmaats op sociale media. Hij komt iedere dag als eerste op het trainingscomplex in Melwood toe en gaat als laatste weer weg. Hij zich constant aan het bijschavend op het veld en in de gym… Kortom een superprof, dat beamen ook ervaring ploegmaat James Milner en coach Jurgen Klopp.

"Hij heeft de beste attitude die ik ooit in mijn leven gezien”, vertelt Milner. “Elke dag pusht hij zichzelf en Alisson om beter te worden. Niemand zal over hem spreken in de media, omdat hij niet speelt, maar hij is zo belangrijk voor ons dit seizoen."

“Ik ben er zeker van dat Simon zichzelf als nummer één ziet, maar hij is de beste nummer twee in de Premier League”, voegt zijn coach daar aan toe. “Het afgelopen jaar heeft hij zoveel vooruitgang geboekt. Door zijn professionaliteit en zijn instelling. Het is gewoon briljant”.