Ex-RSCA-chouchou volgt Anderlecht nog steeds op de voet via tv... in goede en slechte tijden!

Lukas Nmecha werd twee seizoenen geleden door Manchester City uitgeleend aan RSC Anderlecht. De jonge Duitser was bij paars-wit goed voor maar liefst 21 goals in 41 matchen, hij werd er dan ook clubtopschutter en wierp zich op tot een echte chouchou. Anderlecht wilde hem kopen, maar dat lukte niet wegens de hoge vraagprijs. Wolfsburg sprong in de bres en betaalde acht miljoen euro voor de diepe spits. Hoewel Nmecha uitgeleend werd aan paars-wit en nooit 'echt' eigendom was voor de club, houdt hij mooie herinneringen over aan de club.

Lukas Nmecha

Nmecha volgt RSC Anderlecht tot op de dag nog steeds van erg dichtbij. Zo zagen we op zijn Instagram Story dat hij de wedstrijd tussen paars-wit en Zulte Waregem aan het bekijken was. De recordkampioen verloor wel met 2-3 en staat amper twaalfde in de Jupiler Pro League, maar dat houdt Nmecha niet tegen om matchen van zijn ex-ploeg te bekijken. In goede en slechte tijden, voor altijd een supporter! Mooi dat de Duits international nog altijd een paars-wit hart heeft en zijn voormalige ploeg niet is vergeten!

lukas nmecha anderlecht

Operatie

Eind 2021 liep de Wolfsburg-spits een zware enkelblessure op. Hij moest geopereerd worden en stond voor een lange revalidatie. Hieronder zien we een foto van vlak na zijn operatie:

Lukas Nmecha zware enkelblessure

Wist je dat Lukas Nmecha ooit voor Manchester City speelde in de Carabao Cup?

Ook interessant