WOW! De slaap- en eetroutine van Cristiano Ronaldo gelekt

Het Spaanse AS heeft op één of andere manier de slaap- en eetroutine van Cristiano Ronaldo in handen gekregen, en dit is wat er in staat. Zo eet de aanvaller van Juventus soms wel zes maaltijden op een dag, neemt hij genoeg dutjes en doet hij tussen zijn normale trainingen door ook aan andere sportieve activiteiten, zoals zwemmen of Pilates.

Ontbijt

Voor ontbijt neemt Cristiano Ronaldo graag een stuk ham met kaas in combinatie met een bak vetarme yoghurt. Als hij dan nog niet vol zit, eet hij vaak nog een toastje met avocado. Heel gezond en vooral ook voedzaam dus!

Lunch

Zijn lunch deelt hij meestal op in twee maaltijden. Eerst eet hij kip met salade, en als dat gezakt is neemt hij voor zijn tweede lunch een lekker visje, bijvoorbeeld tonijn, in combinatie met eieren, olijven en (weer) salade.

Avondeten

Zijn avondeten deelt hij net als de lunch op in twee delen. De specifieke inhoud van deze maaltijden wordt niet benoemd, al eet hij bij maaltijd één een stuk vlees en bij maaltijd twee weer een lekker visje.

Slapen en andere activiteiten

Volgens het AS slaapt Ronaldo minimaal acht uur op een dag. Midden op de dag, als hij niet hoeft te trainen, wil hij ook nog wel eens een dutje doen. Sterker nog, de krant meldt dat hij soms wel vijf dutjes op een dag doet. En als hij niet bij Juventus is, is hij regelmatig in het zwembad te vinden. Daarnaast is Ronaldo ook een echte Pilates-fan. Waar de Portugees al deze tijd vandaan haalt, is ons een raadsel!