Concurrentie voor Mignolet op komst: "Hij heeft dé troef, die wij zoeken!"

Simon Mignolet is niet meer van de jongste, dus mogen ze bij club toch al eens gaan denken aan een mogelijk opvolger. En als het van beloftentrainer Rik De Mil afhangt, zullen ze niet ver moeten zoeken, aangezien er alvast twee tieners met kop en schouders bovenuit steken.

"Met de 18-jarige Senne Lammens en derde doelman Nick Shinton hebben we twee jonge gasten die het uitstekend doen op het oefenveld met Mignolet en Horvath", vertelt De Mil in Het Laatste Nieuws. "Voor mij zijn dit twee héél grote talenten, die qua kwaliteiten dicht bij elkaar zitten. Ze pushen elkaar naar een hoger niveau. Wat Senne betreft, is zijn mentaliteit top. Voeding, zijn lichaam.. 't Zijn van die gasten die elke dag iets proberen op te pikken."

"Een grote surplus is van Senne is zijn voetballende kwaliteiten. Meer dan bij andere ploegen is het bij Club héél belangrijk dat een doelman hoog en goed kan meevoetballen. Nick en Senne zijn sowieso twee keepers met potentieel om op termijn een rol te spelen binnen Club 1. Dat ze dagelijks met Mignolet kunnen trainen, is fenomenaal voor hen."