Lamkel Zé maakt Anderlecht-fans wild: "Het is voor heel binnenkort"

Didier Lamkel Zé wil Royal Antwerp FC zo snel mogelijk verlaten. Het is een verhaal met ups en downs, maar nu lijkt het einde echt nabij te zijn. Op zijn Instagram Story dreigde hij zelf de club te verlaten met de wet van 24 februari 1978.

Didier Lamkel Zé

De 'wet van 78' betekent dat een speler zijn contract eenzijdig kan verbreken zonder toestemming van de club. Het enige wat de speler moet doen is zijn loon voor de resterende jaren op zijn contract betalen. Seraing zou Lamkel Zé willen huren, maar als hij Antwerp verlaat, is dat niet meer mogelijk. Opvallend: ook de naam van Anderlecht deed al de ronde, al weten we niet hoe serieus we dat mogen nemen.

Anderlecht

Wat wel vaststaat: Anderlecht-fans stalken Lamkel Zé de laatste dagen met de vraag of hij naar Anderlecht wil komen. De RSCA-fans staan dus niet weigerachtiger tegenover een transfer, maar de Kameroener zelf ook niet. Ook vandaag deelde hij nogmaals het transfergerucht naar Anderlecht. Toen een fan zei 'gebruik de wet van 78 en kom naar ons' zei Lamkel Zé 'Het is voor heel binnenkort'. Lamkel Zé dreigt er dus mee zijn contract te verbreken bij Antwerp waardoor hij een vrije speler wordt. Weg open voor clubs die hem willen aantrekken, dus in principe ook Anderlecht. 

didier lamkel zé woedend anderlecht wet van 78