Bijna rond? Toptarget van Club gespot in Brugge, kan eigenlijk niet meer mislopen

Club Brugge hoopt deze week twee inkomende transfers af te ronden: Kamal Sowah en Tajon Buchanan. Beide spelers worden op de flank uitgespeeld, net de positie waar Club Brugge momenteel weinig opties voor heeft. Na het mislopen van Daramy, moet alles snel gaan, want de transferperiode eindigt volgende week.

Sowah

Kamal Sowah zou voor een 8 à 9 miljoen euro kunnen overkomen van Leicester City. De Ghanees speelde de voorbije 3 seizoenen voor OH Leuven. Dit zou de duurste inkomende transfer ooit kunnen zijn voor Club Brugge. Daarnaast is Tajon Buchanan ook bijna van blauw-zwart.

Buchanan

De jonge Canadees uit de MLS stapte maandag op het vliegtuig en dinsdag werd duidelijk waar hij landde: in België. Op Instagram postte zijn manager een foto vanuit het Weinebrugge hotel in Brugge. In dit hotel verblijven spelers tot hun contract met Club Brugge definitief getekend wordt. Op zich kan er niet veel meer mislopen als hij effectief in Brugge is. Opvallend: aanvankelijk ging Buchanan pas in januari komen, maar na het mislopen van Daramy zou hij nu al kunnen transfereren.

sowah buchanan

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link