WOW! Deze trainers staan in het lijstje van meeste JPL-titels aller tijden (met 2 huidige coaches)

Met Play-Off1 in het vooruitzicht weten we bijna wie er kampioen gaat spelen. Club Brugge staat er voorlopig het beste voor en kan de titel al bijna ruiken. Niet alleen voor de spelers is een titel belangrijk, ook voor de trainers. Voetbalflitsen heeft uitgezocht welke trainers er al de meeste titels hebben gepakt in de JPL. Frank Vercauteren (Royal Antwerp FC) en Philippe Clement (Club Brugge) staan sowieso al in dit mooie lijstje. Na deze Play-Offs kunnen ze hun plek in de ranking wat bijwerken. 

Frank Vercauteren

Frank Vercauteren is de huidige trainer bij Royal Antwerp FC. Met zijn drie titels die hij al gepakt heeft in de JPL, staat hij al gedeeltelijk mee aan kop. Als hij dit jaar kampioen speelt met RAFC, wordt hij enige leider in dit klassement met vier titels. De opgave om kampioen te spelen is daarentegen een hele andere klus. 

Philippe Clement

Clement is de huidige trainer van Club Brugge. Vorig seizoen heeft hij de titel gepakt met Club en het seizoen ervoor met Genk. Blauw-zwart staat nu al 8 punten voor op eerste achtervolger Antwerp en kan dus zo de titel al ruiken. Als Clement zijn derde titel op rij pakt, wordt hij ook mede-leider in dit klassement.

Recordhouders trainers (titels JPL)