DEADLINE DAY: Alle toptransfers op de laatste dag van deze transferzomer (LIVE UPDATES)

Deadline Day op 31 augustus is één van de spannendste dagen van het jaar als voetbalfan. Zou die ene linksback nog komen? Of wordt de topspeler van je favoriete team, ondanks zijn belofte om te blijven, alsnog voor je ogen weggekaapt? Op deze laatste dag van de transferzomer kan werkelijk alles nog gebeuren! Check hier de liveblog met de laatste transfers. 

18:37

Tuur Dierckx heeft zijn transfer beet en trekt naar Waasland-Beveren. Op de Freethiel komt hij coach Philippe Clement die hij nog kent van zijn periode bij Club Brugge.

18:32

Ishaak Belfodil is de zoveelste speler die het nest van Standard verlaat. De Algerijnse aanvaller gaat op huurbasis naar het Duitse Werder Bremen.

17:52

Benito Raman vertrekt zoals verwacht (tijdelijk) bij Standard Luik. De veelbesproken aanvaller werd overbodig verklaard bij de Rouches en wordt daarom uitgeleend aan de Duitse tweedeklasesr Fortuna Düsseldorf.

16:37

Giannelli Imbula verlaat Stoke City tijdelijk en wordt voor een jaar uitgeleend aan het Franse Toulouse. Imbula is een Frans-Congolese middenvelder die vanwege zijn geboorte in Vilvoorde ook even in beeld was bij de Rode Duivels. Tot een selectie kwam het tot voor kort nog niet.

16:30

Mathieu Dossevi wordt door Standard Luik voor een jaar uitgeleend aan het Franse Metz. De Togolese middenvelder kon zich het laatste jaar niet echt meer tonen in de Jupiler Pro League en hoopt zich in de voor hem gekende Ligue 1 terug te kunnen bewijzen. Er is ook een aankoopoptie aanwezig in het contract tussen beide clubs.

16:12

Divock Origi mag dit seizoen bij Wolfsburg op zoek naar meer speelminuten. De Duitse club hoopt met een uitleenbeurt van de Rode Duivel beter te doen dan vorig seizoen toen het maar net de degradatie kon vermijden. 

14:15

Ook Tim Krul heeft een nieuwe club gevonden. De doelman die vorig seizoen geen indruk wist te maken bij AZ, wordt door Newcastle United vehuurd aan Brighton. 

13:36

Tottenham Hotspur blijft zich roeren op de transfermarkt. PSG-back Serge Aurier is hun nieuwste aanwinst en blijft tot medio 2022 verbonden aan de club.

13:01

Alex Oxlade-Chamberlain maakt definitief de overstap van Arsenal naar Liverpool. Dat bevestigt de club donderdagmiddag via de officiële kanalen. Engelse media weten dat The Reds ruim veertig miljoen euro betalen voor de Engels international.

12:55

Bundesliga-revelatie RB Leipzig heeft zich versterkt met Kevin Kampl van Bayer Leverkusen. Leizpig betaalt zo'n 20 miljoen euro voor de Sloveense international.

12:42

Juventus haalt meer verdedigende ervaring naar Turijn. De 29-jarige Benedikt Höwedes komt dit seizoen op huurbasis over van Schalke 04.

12:28

Ronald Koeman heeft het te doen met de slechte start van Frank de Boer bij Crystal Palace. Daarom laat Koeman zijn aanvaller Oumar Niasse voor een schamele tien miljoen euro naar Crystal Palace vertrekken, aldus de BBC.

11:26

Vincent Janssen lijkt Tottenham Hotspur toch te gaan verlaten. Op Deadline Day heeft de club een bod van 27 miljoen euro ontvangen van West Bromwich Albion, zo meldt Sky Sports. De transfer gaat echter alleen door als Fernando Llorente van Swansea als vervanger kan worden gehaald. 

9:47

Frank de Boer gaat zich vandaag nog versterken met een verdediger, zo meldt Sky Sports. De trainer van Crystal Palace ging afhankelijk voor Liverpool-speler Mamadou Sakho, maar nu heeft de club ook een bod gedaan op Eliaquim Mangala van Manchester City. Beiden kosten boven de dertig miljoen euro.

9:28

Stefano Denswil speelt komend seizoen in Engeland. Volgens Sky Sports verhuurt Club Brugge de verdediger aan Brighton.

9:25

Bjorn Engels maakt dan toch niet de overstap naar de Premier League. De Bruggeling kiest een avontuur voor Olympiakos en speelt met de Grieken ook Champions League. 

9:20

Volgens Het Laatste Nieuws huurt Excelsior de 19-jarige goalie Jens Teunckens dit seizoen van Club Brugge. 

8:56

Luis Nani verruilt Valencia voor Lazio Roma. De Portugees is momenteel in Italië om een contract te ondertekenen, zo meldt de club zelf via sociale media.