Samir Nasri: "Je zal misschien wat negatieve dingen over mij lezen op internet..."

Samir Nasri: "Je zal misschien wat negatieve dingen over mij lezen op internet..."

Met Samir Nasri heeft Anderlecht vanmiddag een nieuwe speler gepresenteerd aan pers en publiek. De 32-jarige Franse aanwinst is alvast geen onbesproken figuur in het voetbal, maar die periode wil Nasri achter zich laten.

In het verleden kwam Nasri in aanvaring met perslui, ploegmakkers en bestuurders. Zo mocht hij zelfs met Frankrijk niet mee naar het WK 2014 in Brazilië, omdat hij een slechte invloed zou hebben op de spelersgroep. Daarnaast werd de Fransman tijdens zijn uitleenbeurt door Manchester City aan Sevilla in het seizoen 2016-2017 betrapt op een intraveneuze behandeling in een Amerikaans ziekenhuis. 

"Het was de zwaarste periode uit mijn loopbaan. Gelukkig had ik de steun van mijn familie. Als je bij een grote club voetbalt en de wereld ligt aan je voeten, denk je niet te veel na. Maar in die periode dacht ik wel veel na, over de toekomst vooral. Ik kwam met mijn voetjes weer op de grond en ben er matuurder door geworden."

"Verder heb ik wat problemen gehad met de Franse pers. Daardoor heeft de publieke opinie haar mening gevormd en kreeg ik een imago opgeplakt. Ik heb fouten gemaakt en heb mijn karakter, daarom zul je misschien wat negatieve dingen gelezen hebben op internet. Maar daar denk ik nu niet meer aan."