Arnesen: “Toen Van Crombrugge kwam besefte ik eigenlijk al dat mijn dagen bij Anderlecht geteld waren"

Arnesen: “Toen Van Crombrugge kwam besefte ik eigenlijk al dat mijn dagen bij Anderlecht geteld waren"

Frank Arnesen kreeg onlangs zijn ontslag bij Royal Sporting Club Anderlecht. Voor de buitenwereld was het misschien een grotere verrassing dan voor hemzelf, want hij voelde de bui al een tijdje hangen. Dat vertelt hij in HLN.

“Op donderdag hadden we onze wekelijkse vergadering. Een halfuur voor het begin vroeg Michael Verschueren of ik 'vijf minuutjes' tijd had. Ik wist daarna vrij snel, na vijf of tien seconden, dat het einde verhaal was voor mij bij Anderlecht. Ik heb kort afscheid genomen van het scoutingsteam. En ik heb de volledige technische staf bedankt voor de samenwerking. Ik heb hen alle succes gewenst en aangegeven dat ik hoop dat het project zal slagen."

"Het is nooit leuk om ontslagen te worden, maar ik kan het wel plaatsen", gaat Arnesen verder. "In de laatste maand van de zomermercato hebben ze me helemaal niet meer gebruikt. Er werden spelers gehaald, zoals Hendrik Van Crombrugge, waarvan ik niet eens wist dat ze zouden komen. Toen besefte ik eigenlijk al dat mijn dagen bij Anderlecht geteld waren."