Revanche? 4 ex-Club-spelers willen zich al te graag tonen met Deinze tegen Club Brugge

Woensdagavond om 20u45 staat er onder andere Club Brugge-KMSK Deinze op het programma in de 6de ronde van de Beker van België. Deinze won al een keer tegen Club Brugge in de Beker van België. Deze wedstrijd staat zeker en vast in de geschiedenisboeken van Deinze aangezien ze met 2-0 wonnen van Club Brugge.

KMSK Deinze

Deinze speelt nu in 1B, wat eigenlijk de tweede klasse van België is. Ze speelden afgelopen zaterdagavond  2-2 gelijk tegen Lierse Kempenzonen. Deinze haalde 12 op 27 waardoor ze 4de staan in de stand. Ze hebben een doelpuntensaldo van +3. In het seizoen 2018/2019 haalden ze de ronde van de laatste 16 waar ze 1-3 verloren van KAS Eupen. 

Spelers met Club Brugge verleden bij Deinze

Bij Deinze zijn er 4 ex-Club Brugge-spelers aanwezig. Deze zijn Nathan Fuakala, Siebe Blondelle, Jannes Vansteenkiste en Christophe Janssens. Fuakala speelde nog tot afgelopzen zomer bij Club Brugge, maar kreeg geen kansen bij het eerste elftal waardoor hij vertrok naar Deinze. Siebe Blondelle speelde tot 2002 bij de jeugd van Club Brugge. Jannes Vansteenkiste mocht 6 wedstrijden spelen voor blauw-zwart. In de zomer van 2011 vertrok de linkervleugelverdediger naar Royal Antwerp FC. Ten slotte heeft Christophe Janssens ook een verleden bij Club Brugge, maar hij geraakte niet verder dan de U19 van Club Brugge. 

Ex-Club Brugge-spelers bij KMSK Deinze