De weg naar Inter ligt nu helemaal open voor Romelu Lukaku na opmerkelijke beslissing van de club

We hebben al aardig wat toptransfers gezien deze zomer en het zou goed kunnen dat er daar snel één bij gaat komen. Mauro Icardi heeft namelijk per direct de selectie van Internazionale verlaten, dit meldt de Italiaanse club. De weg ligt nu dus helemaal open voor Rode Duivel Romelu Lukaku.

Internazionale heeft in het statement geen enkele reden genoemd waarom de spits niet meer bij de selectie zit. Juventus zou verregaande interesse hebben in Icardi en het is afwachten of deze situatie dan ook een transfer oplevert. De situatie bij de Champions League-winnaar van 2010 is ondertussen onhoudbaar geworden, dus de twee zullen spoedig uit elkaar gaan.

Personal trainer
Het rommelt al langer tussen Icardi en Inter. De club huurde zelfs een personal trainer in om de 26-jarige spits bezig te houden tijdens de trainingen. Als een speler zonder opgaaf van reden buiten de groepssessies wordt gelaten, kan de club worden aangeklaagd wegens contractbreuk. Op deze manier werd dat voorkomen. De huidige beslissing is in onderling overleg genomen. De Argentijn reist zodoende niet mee naar het trainingskamp in Azië.