Ondanks pijnlijk 3-3 gelijkspel... Spaanse fans LOVEN Rode Duivel na goal: "Hou steeds meer van je!"

Woensdagavond stond er in La Liga de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Espanyol op het programma. En of dit duel de moeite waard was. De Madrilenen kwamen in minuut 46 op een 0-3 voorsprong dankzij Yannick Carrasco, die in bloedvorm verkeert. De zege is binnen hoor ik je dan denken, maar niets was minder waar. Espanyol kwam zowaar helemaal terug en speelde nog 3-3 gelijk. Ondanks het pijnlijke puntenverlies waren de Atletico-fans opgetogen met de wedstrijd van Carrasco. Voetbalflitsen bundelde meerdere tweets over onze landgenoot. 

Carrasco vs Espanyol

Onze landgenoot speelt de laatste weken op een hoog niveau en dat zien ook de fans van Atletico. Zij krijgen maar geen genoeg van hem. Ook de Real-fans zijn helemaal wild van Thibaut Courtois na de zege tegen Rayo Vallecano.

"Carrasco, ik hou steeds meer van je"

"Carrasco op dit niveau zal heel moeilijk te vervangen zijn"

"Hoe goed is Carrasco"

"Carrasco, verleng alsjeblief"

"We kunnen Barcelona Carrasco niet voor negen miljoen euro laten halen"

"Carrasco is een ster, sommigen mogen hem echter niet..."

Bekijk hieronder de 0-3 van Carrasco op het veld van Espanyol:

Carrasco vs Cadiz

Ook tegen Cadiz kon de Rode Duivel rekenen op lovende kritieken. De fans van Atletico zijn dolblij met de recente prestaties van Carrasco. 

"Met Carrasco op dit niveau hebben we Ferran of iemand anders niet nodig. Carrasco blijft."

"Carrasco lijkt me volledig onmisbaar voor dit team. Hij is een linksback als we in het strafschopgebied zijn en daarna een echte dolk met de bal. En hij blaast zijn longen niet uit zijn mond. Om nog maar te zwijgen over zijn technische kwaliteit. Hij gaat deze zomer gratis weg."

"Geweldige wedstrijd bij de Wanda... Fascinerende dubbele omslagen. Hermoso en Carrasco, met pure vastberadenheid... Dit team stelt niet teleur!"

"Atleti neemt hun voet niet van het gaspedaal. Weer een recital van Antoine Griezmann. Weer een uitstekende wedstrijd van Molina, weer een geweldige van Koke, weer een zeer goede prestatie van De Paul, weer een festival van Carrasco, weer een enorme prestatie van Hermoso, weer een doelpunt van Morata... Goed gedaan allemaal. Nog vijf te gaan."

"Wat een spelniveau houdt Atlético de Madrid sinds het begin van het jaar vol. De ploeg van Cholo zit in een onverslaanbaar tempo, en ze hebben zulke belangrijke spelers als Griezmann, Lemar en Carrasco in de ploeg. De beste ploeg in LaLiga qua vorm."

"Tussen Neymar en Carrasco heb ik een duidelijke keuze."

Carrasco vs Sevilla

In een ruime 6-1 overwinning tegen Sevilla eerder dit seizoen, pikte Yannick Carrasco zijn doelpuntje mee. De fans waren toen dolblij met de knappe zege en de prestatie van onze landgenoot.

"Mijn favoriete Belg"

"Hij is beter dan Vinicius" 

"Hij verdient het enorm en is een zeer belangrijke speler. Carrasco moet blijven 👏🏽❤️🤍"

"Zijn contract verlengen" 

"Eindelijk komt de beste Yannick terug. Ik hoop dat ze doen wat ze beloofd hebben en dat hij bij ons geschiedenis blijft schrijven."

"In het Bernabéu zag ik al dingen die me bevielen en vandaag was je weer de flitsende en doortastende speler waar we allemaal op zaten te wachten."

Dat Yannick Carrasco een uitstekende dribbel heeft bewijst hij hieronder. De verdediger was helemaal de weg kwijt: