FC De Snoaziboys veroveren West-Vlaanderen ... maar wie zijn ze?

Maak kennis met FC De Snoaziboys, een vriendengroep uit Snaaskerke (deelgemeente Gistel). Ze kennen elkaar al sinds de kleuterklas en hebben veel met elkaar gemeen. Zo leven ze allemaal voor het voetbal en gaan ze graag al eens een drankje drinken in Bar Abbaye, een lokale zomerbar in Oudenburg. Zeker nu met het EK vind je hen er vaak terug.

Bar Abbaye

Bar Abbaye heeft bubbelchallenges georganiseerd waar onder meer FC De Snoaziboys aan meedoet. Onder de verschillende opdrachten moesten ze onder meer een Facebook-pagina oprichten en verschillende filmpjes maken waar ze zoveel mogelijk likes op moesten verzamelen. Hoe meer uitdagingen ze tot een goed eind brengen, hoe meer punten ze verdienen. De groepen met de meeste punten kunnen mooie prijzen verdienen, zoals een reis naar Portugal.

Vriendengroep sterker geworden

Door deze bubbelchallenges van Bar Abbaye is de vriendengroep van FC De Snoaziboys opnieuw sterker geworden, want de laatste jaren viel de groep wat uiteen doordat iedereen bezig was met zijn eigen studies of werk. Hieronder vind je een groepsfoto van FC De Snoaziboys, al is de groep hier niet voltallig. De link met FC De Kampioenen is meteen zichtbaar.

Klik hier om de Facebook-pagina van FC De Snoaziboys te volgen.

Hieronder stelt FC De Snoaziboys zich voor. Een parodie op FC De Kampioenen.