Eden Hazard is grote fan van deze twee ‘onbekende’ Rode Duivels

Het is het eerste grote toernooi sinds jaren voor de Rode Duivels zonder sterspeler Eden Hazard. De gewezen middenvelder van Real Madrid en Chelsea FC hing vorig jaar zijn voetbalschoenen definitief aan de haak. Dat wil echter niet zeggen dat hij ‘zijn’ België niet meer van dichtbij volgt… integendeel zelfs.

Eden Hazard

Hazard zal voortaan hevig supporteren vanuit zijn zetel. Een beslissing waar hij tot nu toe nog steeds heel tevreden mee is. Zijn voormalige kapiteinsband hangt op dit toernooi rond de bovenarm van Kevin De Bruyne, een keuze waar hij ook volledig achter staat.

“Kevin is zonder enige twijfel onze key man. Ik moet toch niet gaan uitleggen hoe speciaal hij is, dat heeft iedereen de afgelopen jaren echt wel kunnen zien.” Verder kijkt Hazard ook uit naar de prestaties van Jérémy Doku, Leandro Trossard en Romelu Lukaku. 

Hazard over Bakayoko en Lukebakio 

Bij de Belgen die momenteel minder bij het grote publiek bekend zijn, moeten we vooral Dodi Lukebakio en Johan Bakayoko in de gaten houden. Hazard verwacht dat spelers als zij snel hun stempel op de nationale ploeg zullen gaan drukken.