Twee Belgen tonen grote klasse in UCL-duel tegen Arsenal: "Hebben geweldige spelers lopen!"

Het is dinsdagavond en dat wil vaak zeggen dat er Champions Leaguevoetbal op het programma staat. Dat is deze keer niet anders. Om 18u45 werd de voetbalavond afgetrapt met een zeer interessante partij voor ons Belgen: PSV tegen Arsenal. Er stonden maar liefst vier Belgen aan de aftrap in dit duel. En of ze zich toonden... Vooral Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen speelden zich bij PSV in de kijker. Vertessen scoorde na rust de 1-1 en legde daarmee de eindstand vast.

Vertessen Bakayoko PSV Arsenal

De leider in de Eredivisie kreeg met Arsenal de favoriet uit de groep over de vloer. Vlak voor rust prikten The Gunners een eerste via Eddie Nketiah, die een assist van Reiss Nelson tegen de touwen werkte. Arsenal hield de voorsprong uiteindelijk niet lang vast, want het was Vertessen die de 1-1 knap binnen joeg in de 50e minuut. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven. Beide ploegen waren al geplaatst voor de KO's van de Champions League, aan de stand wijzigde er dus niets. PSV op twee, Arsenal op één. Wij bundelen een hoop tweets over de twee Belgen.