Later hoofdcoach van Club Brugge? Ruud Vormer spreekt zich uit over toekomst

Ruud Vormer start dinsdagavond wellicht niet in de basis tegen Manchester City. De Club-middenvelder moet in de Champions League leven met een plek als invaller. In een interview met HLN heeft hij verklaard dat hij daar lang moeite mee gehad heeft, maar ondertussen heeft hij het een plaats gegeven. Vormer kijkt vooruit. Naar wat hij gaat doen na zijn carrière als profvoetballer bijvoorbeeld.

Ruud Vormer

Het is geen geheim dat Club Brugge Ruud Vormer ook na zijn spelerscarrière kansen wil geven. Zo staat het ook in zijn contract. "In mijn contract is de mogelijkheid opgenomen om na mijn carrière een tijdje mee te lopen met Vincent Mannaert. Sportief directeur zijn, trekt mij ook wel aan.", klinkt het bij de kapitein van Club Brugge.

Hoofdtrainer

Ook andere opties zijn nog steeds mogelijk voor Ruud Vormer. "Of in mij een toekomstige hoofdcoach van Club Brugge schuilt? Soms denk ik ja, soms denk ik nee. Al die stress... En dan ben je weer ieder weekend weg. Misschien wil ik straks wel eens andere dingen doen op zondag. Of ik open lekker mijn eigen voetbalschool in Knokke - samen met die andere vriend van mij, Anthony Van Loo, we zien wel", besluit Vormer in HLN.

Ruud vormer na zijn carrière

Ook interessant