Club-speler maakt zijn eigen fans wild: "Engelse middenmoters afgewezen voor Club"

Jack Hendry start dinsdagavond gewoon in de basis tegen Manchester City. De Schotse verdediger streek afgelopen zomer neer in Jan Breydel en liet een uitstekende indruk na in zijn eerste weken. Tegen PSG en RB Leipzig bleef hij makkelijk overeind. Tegen Manchester City wordt het andere koek, dat beseft hij zelf ook. In een interview met Het Nieuwsblad blikte hij enorm tevreden terug op zijn transfer naar Club Brugge.

Jack Hendry

"Er was interesse uit Engeland, Italië, Duitsland en België. Maar in België wilde ik maar één team en dat was Club Brugge. Toen het duidelijk was dat ze me wilden, ging het snel. Ik heb aanbiedingen van Engelse middenmoters afgewezen omdat ik prijzen wil pakken met Club Brugge.", aldus Hendry.

John Stones

Opvallend: Jack Hendry werd op jonge leeftijd vergeleken met John Stones, nu verdediger bij Manchester City. "Manchester City had me gescout voor de rol van John Stones. Toen ik jong was, werd ik al vaak met hem vergeleken. Toen ik achttien was, wilde Everton me als opvolger van Stones. Uiteindelijk ging die transfer niet door, maar ging ik naar Wigan", besluit Club-verdediger Hendry.

jack hendry club brugge