Aston Villa-beauty Alisha Lehmann is met haar 13 miljoen volgers de knapste voetbalster ter wereld

Alisha Lehmann wordt gezien als de knapste voetbalster ter wereld. En dat zal je niet verwonderen als je haar foto's bekijkt. Op Instagram heeft ze maar liefst 13,7 miljoen volgers en we zetten haar knapste plaatjes dan ook even op een rijtje. Naast haar voetbalkunsten schittert Lehmann vooral op social media met haar prachtig lichaam.

Wie is Alisha Lehmann van Aston Villa?

Alisha Lehmann werd geboren op 21 januari 1999 en is op moment van schrijven 24 jaar oud. Ze bezit de Zwitserse nationaliteit en komt uit voor Aston Villa uit de Premier League. Eerder kwam ze ook al uit voor BSC Young Boys, West Ham United en Everton FC. In juli 2022 verlengde ze haar contract bij Aston Villa, terwijl ze sinds 2017 speelt voor het Zwitsers nationaal vrouwenelftal.

Alisha Lehmann Douglas Luiz relatie

Alisha Lehmann had tussen 2018 en 2021 een relatie met haar teamgenote Ramona Bachmann. Eind 2021 kondigde ze haar relatie aan met Douglas Luiz, eveneens een speler van  Aston Villa. Die relatie liep echter op de klippen en momenteel is Lehmann dan ook weer vrijgezel. Geniet even mee van haar knapste foto's: 

Alisha Lehmann in actie bij de nationale ploeg: