Knappe Isa Dekker ruilt KAA Gent Ladies in voor AZ Alkmaar, serieus gemis voor onze competitie!

Bij Voetbalflitsen schenken we aandacht aan allerlei topics uit de voetballerij. Uiteraard hoort het vrouwenvoetbal daar ook bij. Zo wordt de Lotto Super League, de hoogste vrouwencompetitie in België, steeds bekender bij het voetbalpubliek. Vandaag willen we je graag voorstellen aan Isa Dekker. De Nederlandse schone zal KAA Gent helaas verlaten voor het Nederlandse AZ Alkmaar. Zowel qua voetbalkwaliteiten als qua uitstraling een serieuze aderlating voor onze Belgische competitie! 

Isa Dekker KAA Gent Ladies AZ Alkmaar

Op 4 mei 2023 werd de Nederlandse voetbalster twintig jaar oud. In juni 2022 tekende ze een contract bij de Buffalo's, nadat ze drie mooie jaren beleefde bij Ajax Amsterdam. Isa Dekker bleef echter maar één seizoen bij de KAA Gent Ladies. Ze heeft namelijk een contract getekend bij de dames van AZ Alkmaar. Zo keert ze na een jaartje in het buitenland terug naar Nederland.

Isa Dekker Instagram

Isa Dekker is een aanvalster met een snelle dribbel in de benen. De Ladies van KAA Gent eindigden op plek zes in de Lotto Super League. Naast het vrouwenteam bij de Oost-Vlamingen speelde Dekker al wedstrijden voor haar land bij de jongere leeftijden. Op Instagram telt ze bijna 3.000 volgers. Wij zetten alvast enkele knappe foto's op een rijtje. Veel succes in Alkmaar, Isa!

Ook interessant