Club-fans zien OPVALLEND pijnpunt na vroege tegengoal en 2-2 ruststand tegen Charleroi: "Wakker worden!"

Na 45 minuten in Club Brugge-Charleroi is de stand 2-2. Na een zwakke start moest Blauw-Zwart al na zes minuten tegen een achterstand aankijken door een doelpunt van Guiagon. Brugge herpakte zich en na een halfuur hing Thiago de bordjes opnieuw gelijk. Net voor rust lieten ze zich weer ringeloren door de Carolo's, maar ook dat werd weer rechtgezet door Brandon Mechele. Ook bij ex-speler Ruud Vormer gaat het momenteel minder goed. Ondanks de gelijke stand zijn de Club-fans zeer streng voor de bijzonder flauwe openingsfase van hun team en de zwakke verdediging bij de tegendoelpunten. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje: