Zulte Waregem-fans hebben pijnlijke boodschap voor Vormer na wissel aan de rust tegen Jong Genk

Zulte Waregem won vrijdagavond met 2-4 van Jong Genk. Makkelijk was dat echter niet, want enkele minuten voor tijd stond het nog 2-2. Essevee had het moeilijk met de jonge Limburgers en kwam zelfs op een 2-1 achterstand, ondanks dat Josue Ndenge Kongolo al na 27 minuten rood pakte voor de thuisploeg. Opvallend was dat Ruud Vormer, ooit kapitein van Club Brugge en een ex-Gouden Schoen-winnaar, na de rust op de bank bleef na een zwakke eerste helft.

Ruud Vormer wissel aan de rust vs Jong Genk

De fans van Zulte Waregem steken de pluimen op de hoed van nieuwe coach Euvrard, want hij durft de gevestigde waarden (net als Bruls) te wisselen. Er kwamen heel wat reacties op de vroege wissel van Vormer, toch best straf voor zo'n grote naam voor een wedstrijd in de Challenger Pro League. Dat hem dat zelden overkwam in het verleden, is nog maar een understatement. Onlangs was diezelfde Ruud Vormer nog te gast in de voetbalpodcast MIDMID.

Ook op Facebook kwamen er 'positieve' reacties op de vroege wissel van Ruud Vormer: