Bart Verhaeghe waarschuwt zijn supporters: "Mag ik jullie alstublieft vragen dat niet te doen?!"

Gisteren organiseerde Club Brugge een open training in het Jan Breydelstadion om de band  tussen spelers en supporters zoveel mogelijk te versterken in het kader van PO1. Na de sfeervolle ochtendtraining trakteerde voorzitter Bart Verhaeghe zijn fans op een gratis drankje. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een belangrijke boodschap aan de man te brengen.

Zijn speech klonk alsvolgt: “Wij als Club Brugge familie moeten ervoor zorgen dat we punten winnen, maar dat we er vooral geen verliezen. We hebben onlangs een waarschuwing gehad en die zijn we ontlopen. Mag ik jullie dan alstublieft ook vragen dat we niets op het veld gooien, want één individu kan ervoor zorgen dat de hele Club-familie drie punten verliest."

De voorzitter van Club Brugge kon niet benadrukken hoe belangrijk deze boodschap is: "We staan op een lijst waarbij we in het oog worden gehouden, dus neem alstublieft jullie verantwoordelijkheid, ook voor jullie medesupporters. Dat we ook niets verkeerds zeggen of roepen in het stadion, dat we respect hebben voor onze tegenstander. No Racism. En nogmaals, dat we niets op het veld gooien is heel belangrijk”', aldus Verhaeghe.