Engelse fans hebben DUIDELIJKE boodschap richting Club-supporters over nieuwe coach Scott Parker

De kogel lijkt door de kerk: volgens verschillende bronnen zou Scott Parker eerstdaags tekenen om Carl Hoefkens op te volgen als hoofdcoach van blauw-zwart. De Engelsman wist eerder al met Fulham en Bournemouth naar de Premier League te promoveren, maar op dat hoogste niveau ging het hem veel minder af: met Fulham degradeerde hij terug naar de Championship, met Bournemouth werd hij ontslagen na een 9-0 verlies tegen Liverpool. Terwijl de Club-fans eerder positief reageerden op zijn vermoedelijke aanstelling, hadden de fans van zijn ex-clubs een duidelijke, negatieve boodschap richting blauw-zwart...

Fulham- en Bournemouth-fans over Scott Parker

Toen Twitteraar en Club-fan Nico Vanhaelen alle fans van Fulham en Bournetmouth opriep om hun mening over Parker te geven, kwam er meteen veel reactie op. Al waren deze allesbehalve waar hij als Club-fan op gehoopt had: de Engelsen waren zeer negatief over hem. WIj bundelden enkele van die negatieve reacties.

"Debiel. Het slechtste wat Club Brugge kan doen, is deze man aanstellen. Een vreselijke coach en een even vreselijke persoon."

"Serieus antwoord, hij werkt hard maar is erg arrogant hij heeft één stijl en zal die voor niemand veranderen, of het nu werkt of niet en als je kritiek op hem hebt is hij snel genoeg om iedereen de schuld te geven behalve zichzelf hij begint misschien goed maar is er snel achter gekomen zowel bij Fulham als bij Bournemouth."

"Kreeg de spelers bij elkaar, coachte de jongeren goed en ontwikkelde ze. Sommige twijfelachtige tactieken, maar zorgde ervoor dat we promoveerden. Zijn gebrek aan respect voor de club was het grootste probleem met hem."

"Hij houdt ervan als de dingen op zijn manier gaan, maar gooit iedereen onder de bus inclusief het team en het moraal zodra het slecht gaat."

"Wel, hij is erin geslaagd om 2 teams te laten promoveren, dat is het positieve deel. Het feit dat geen van die teams hem terug wilden hebben, spreekt boekdelen! Hij speelt echt saai voetbal, ons laatste seizoen dat vol vreugde had moeten zijn was dat niet! Sorry en veel geluk..."

"Heeft ons met veel geluk doen promoveren ondanks dat hij de beste ploeg in de competitie had. Te negatief in welke divisie hij ook zit. Word niet te enthousiast, want het voetbal zal verschrikkelijk zijn."

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link