Voetbalflitsen België zoekt nieuwe stagiairs en freelancers: ontdek het hier!

Voetbalflitsen België zoekt nieuwe stagiairs en freelancers om haar redactie in functie van het seizoen 2023-2024 te versterken. Onze website zit de laatste jaren serieus in de lift en komt telkens prominenter in beeld. Dat vertaalt zich ook in de cijfers. Maandelijks bereikt onze website tussen de 300.000 à 350.000 unieke bezoekers. Daarnaast overschrijdt het bereik op onze social media-kanalen elke maand de kaap van 2 miljoen mensen, verspreid over Facebook, Twitter, Instagram en Instagram Stories.

Concreet zijn wij op zoek naar flexibele redacteursdie ons jong en dynamisch team willen versterken. Als redacteur schrijf jij bijvoorbeeld artikels, werk je live tijdens wedstrijden, bedenk je leuke content, plaats je visuals op onze social media-kanalen en ga je creatief om met de vele content die je online ziet passeren. Ben je op zoek naar een (nieuwe) bijverdienste of een stageplek in functie van jouw opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie, contacteer maarten@sociossports.com en geef je telefoonnummer mee zodat wij je kunnen contacteren. Er hangt een mooie verloning aan vast!

Vereisten

1. Passie voor het Belgisch voetbal

Voetbalflitsen België focust zich voornamelijk op de Jupiler Pro League, de Rode Duivels, Belgische ploegen in Europa en Belgen of ex-Jupiler Pro League-spelers in het buitenland. Het is dus cruciaal dat je het Belgisch voetbal op de voet volgt en je er genoeg kennis van hebt. Uiteraard moet je onpartijdig kunnen blijven als redacteur.

2. Flexibel

Onze redacteurs worden voornamelijk 's avonds en in het weekend ingezet, want dan worden de meeste wedstrijden afgewerkt. Als freelancer zal je in de meeste gevallen live moeten werken tijdens wedstrijden en moet je je dus flexibel kunnen opstellen. Als je het te druk hebt met jouw studies of werk, dan laat je deze functie best aan jou voorbijgaan. Indien jij je elke week enkele uren kan vrijmaken, dan mag je ons zeker contacteren! Uiteraard hoef je niet te werken tijdens verlof- of examenperiodes. Ook bereikbaarheid is erg belangrijk zodat we gemakkelijk en snel kunnen communiceren.

3. Goede schrijfvaardigheid

We zetten met onze site enorm hard in op professionaliteit en zoeken uiteraard enkel mensen die goed kunnen schrijven, geen grammaticale fouten maken en creatief kunnen omgaan met woorden of zinsconstructies. Een optimale kennis van de Nederlandse spelling en grammatica is cruciaal.

4. Nauwkeurigheid

Goed kunnen schrijven is één iets, maar oog voor detail hebben en nauwkeurig werken is evenzeer erg belangrijk. Je moet niet alleen snel informatie kunnen verwerken, maar ook je eigen teksten en visuals tegelijkertijd goed nalezen en controleren op schrijf- en tikfouten. Je moet geen volwaardige journalist zijn of hiervan een diploma hebben, maar wel vlotte teksten kunnen schrijven zonder tik- of schrijffouten.

Wat moet ik doen?

Heb jij interesse in deze functie of wil je wat meer informatie? Stuur dan gerust een mailtje naar maarten@sociossports.com. Vergeet zeker niet je gsm-nummer mee te geven, zodat we je ieder moment kunnen bereiken. Een mailtje sturen is puur vrijblijvend en geen verplichting om meteen aan de slag te gaan. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen. Alvast veel succes!

nieuwe redacteurs voetbalflitsen belgie freelancers stagiairs