2 Rode Duivels volgens de fans onbegrijpelijk niet geselecteerd voor het WK: "Belachelijk!"

Roberto Martinez maakte daarnet zijn definitieve selectie voor het WK in Qatar bekend. Daarbij is onder meer wel plaats voor Dries Mertens en daar kwam veel kritiek op. Roméo Lavia en Dodi Lukebakio zijn er dan weer niet bij en dat vinden de Belgische fans jammer. Zij vinden dat zij altijd geselecteerd hadden moeten worden en dat kan je ook afleiden uit onderstaande tweets. Lukebakio is trouwens wel opgenomen als reserve. Als er iemand geblesseerd raakt in aanvallend opzicht, zal hij er wellicht bijkomen.

Geen Roméo Lavia en Dodi Lukebakio

Kritiek op niet-selectie Mike Trésor

Eerder kwam er ook al kritiek op de voorselectie van Roberto Martinez. In de lijst met 55 Belgen was er toen geen plek voor man in vorm Mike Trésor. Een onbegrijpelijke keuze volgens vele Belgen... 

Selectie Nations League

In september verraste Roberto Martinez ook al vriend en vijand door de toen nog clubloze Jason Denayer op te roepen voor de Nations League-wedstrijden tegen Wales en Nederland.

"Jason Denayer, momenteel zonder club en al een jaar niet gespeeld, wordt geselecteerd. Maar alles is goed voor Roberto."

"Denayer heeft geen club. Het zal een mooie Wereldbeker worden."

"Jason Denayer?? Echt???"

"Euh... Denayer, echt? De man zit zonder club. Waarom niet Vincent Kompany oproepen."

"Jason Denayer in de lijst."

Ook interessant